۱۳۹۰ دی ۱۰, شنبه

گزارش تظاهرات ضد زندان مقابل زندان بزرگ و معروف کلن


روز شنبه تظاهرات ضد زندان مانند هر سال با  خواست "جامعه ای بدون زندان" مقابل زندان بزرگ و معروف کلن برگزار شد.
 این تظاهرات با حضور بیش از 100 آنارشیست از ساعت 18.00 تا 19.30 روز شنبه برگزار شد.مسیر تظاهرات خیابان اطراف زندان بود که پلیس تنها اجازه تظاهرات در قسمتی از خیابان اطراف زندان را داد که تظاهر کنندگان در مسیر حرکت خود از ترقه نیز استفاده می کردند و عمدتا به سمت زندان پرت می کردند تا صدای ترقه ها به زندانیان برسد و بدانند که ما در آنور زندان هستیم و از حق آزاد بودن هر انسان و هر حیوانی دفاع می کنیم . 
مقابل در اصلی زندان آنارشیستها به زبان آلمانی, فارسی, فرانسوی, اسپانیایی ,انگلیسی با بلندگو خطاب به زندانیان مطالبی را با خواست آزادی زندانیان و جامعه ای بدون زندان بیان کردند.
در این روز یکی از رفقای آنارشیست به زبان فارسی و خطاب به کسانی که فارسی می دانند و در زندان هستند در سخنان کوتاهی از جمله بیان داشت :ما آنارشیستها خواهان جامعه ای بدون زندان هستیم ما مخالف سرمایه داری ,ارگانهای سرکوب, دولت, زندان هستیم . ما آزادی را و آزاد زندگی کردن را حق هر انسان و حیوانی می دانیم که در این هنگام صدای سخنران لرزان شد و بغض گلویش را فرا گرفت که نتوانست به صحبت ادامه دهد که در این هنگام دو نفر از رفقای دانشجوی آنارشیست آلمانی که چند زبان می دانند از جمله فارسی و متوجه صحبتها و احساسات انسانی او شدند و چند دختر جوان آنارشیست ایرانی به سوی او آمدند و با او ابراز محبت ,همدردی و او را تشویق کردند که در این لحظه تازه متوجه شدیم که رفقای دختر جوان آنارشیستی حضور دارند وفعال هستند و بدون هیچ سرو صدائی (بر عکس کسانی که مثل همیشه خبر تظاهراتها را می دهند ولی خودشان نمی آیند) صادقانه برای آرمانهای انسانی آنارشیستی خود کاملا بی نام ونشان و گمنام مبارزه می کنند.


 عکسی از اولریکه ماری ماینهوف


در زندان کلن افراد با جرائم مختلفی نگهداری می شوند از جمله افرادی که از نظر دستگاه قضایی خطرناک محسوب می شوند مانند کسانی که جرمشان ترور و یا قتل کودکان است در این زندان دوران حبس خود را می گذرانند. به عنوان مثال
اولریکه ماری ماینهوف (۱۹۳۴ - ۱۹۷۶)  از کمونیستهای بنیانگذار سازمان چریکی  فراکسیون ارتش سرخ  بود که در سال ۱۹۷۲ دستگیر و در این زندان محبوس شد. خانم ماینهوف، پیش از پایان محاکمه، در سلول‌اش در سال ۱۹۷۶به طرز مشکوکی مرد. 
یکی از اعضای زن گروه فاشیستی “ناسیونال سوسیالیست‌های زیرزمینی”
در همین زندان کلن بسر می برد که این مورد باعث نظرات گوناگونی گشت که آیا ما که مخالف زندان هستیم و خواهان آزادی زندانیان هستیم و کسی که یک فاشیست قاتل است  پس باید برای آزادی اون هم تلاش کرد یا نه و بنابراین چه موضعی باید اتخاذ کرد?


۱۳۹۰ دی ۹, جمعه

گفتگو : سئوالاتی پیرامون آنارشیسم , چگونه ساختن جامعه آنارشیستی از همین امروز ممکن است?





آیا آنارشیست ها با نهاد قانون منظورم قوه قضائیه هست مشکلی دارند و به طور کل چه دیدی دارند به این قضیه ؟!


قانون, توسط دولتها و احزاب آن نوشته و تدوین می شود و در درجه اول در خدمت دولتها است. در جوامع سرمایه داری قانون در خدمت دولت و منافع سرمایه داری است. قانونی که توسط مردم تدوین شود و در جهت راحتر و بهتر زندگی کردن اون ها باشد طبیعتا از اون حمایت می کنیم.در واقع از توافقات و قرارداد های اجتماعی که مردم تدوین کنند دفاع می کنیم. اما در رابطه با صلاحیت قوه قضائیه ابهامات و سئوالاتی وجود دارد چراکه واقعا چه کسی از بین انسانها صلاحیت دارد که در مورد دیگری قضاوت کند و تازه حکمی هم صادر کند که حتی به قیمت جان و زندگی فرد منتهی شود که تازه بسیاری از مجازات ها غیر قابل برگشت هست و مجازاتها باید به گونه ای باشد که در صورت اشتباه قابل جبران باشد و بتوان آن را برگرداند.در مورد اعدام و زندان که جان و عمر انسان تلف می شود وغیر قابل برگشت هست باید تجدید نظر کرد. ما نیاز به قوه قضائیه ای داریم که مبنای کارش نه انتقام و خدمت به دولت یا سرمایه داران بلکه هدفش باید کاملا مشخصات وخصوصیات انسانی داشته باشد .قوه قضائیه جامعه آنارشیستی نباید حکم غیر انسانی صادر کند و باید از حقوق انسانها و حیوانات و محیط زیست دفاع و حمایت کند.قوه قضائیه نیز باید مستقل باشد و کسانی که در این رشته درس می خوانند شورای قضات را تشکیل می دهند و به شکل خود مختار به اداره قوه قضائیه خواهند پرداخت اما اجازه دادن احکام غیر انسانی نخواهند داشت و قوه قضائیه نیز مانند هر نهاد دیگری توسط خبرنگاران و انجمن های دفاع از حقوق بشر و حقوق حیوانات و محیط زیست و شوراهای شهر یا روستا محل ,تحت نظارت قرار خواهند گرفت چراکه هیچ نهادی بدون نظارت جمعی و همگانی وجود نخواهد داشت و حتی اگر فردی یا افرادی مایل بودند که به هر نهاد یا ارگانی نظارت داشته باشند باید این امکان برای همه فراهم باشد چراکه هیچ فردی نسبت به فرد دیگری برتری ندارد و همه حقوق برابر خواهند داشت و هیچ چیزی نباید از دید مردم و شهروندان پنهان بماند.

پس یک نهادی باید باشه ؟ و همچنین برای مالیاتها و جاهایی مثل شهرداری... وجود نهاد ها سئوالم هست که عموما زیر نظر دولتها هستند و مجلس ,این نهاد ها باشند یا نباشند به چه شکل؟


در بین آنارشیستها در مورد چگونگی جامعه آنارشیستی 2 نظر وجود دارد . یک نظر به هیچ عنوان نه به چنین سئوالاتی پاسخ می دهد و نه به آن فکر می کند و هر گونه پاسخی را به آینده موکول می کند و می گوید که زمانی که بخواهد جامعه آنارشیستی شکل بگیرد مردم آن جامعه, راه ها و روش ها را خودشان پیدا خواهند کرد که به نظر من با طفره رفتن از دادن پاسخ نمی توان دیگران را به شکل نوینی از روابط اجتماعی و سیاسی با ساختاری جدید و انسانی دعوت کنیم که خودمان از آن چیزی نمی دانیم و نمی توانیم زوایای چنین جامعه ای را ترسیم کنیم.سئوالاتی که آگاهانه شما دوست عزیز طرح کردید هدفتان این است که می خواهید بتوانیم زوایای چنین جامعه ای را روشن کرده و آن را تبدیل به یک آلترناتیو واقعی و جدی به جای دولتها کنیم آنهم از همین امروز که در واقع من هم چنین نظری را دارم که چنین نظری همان نظر دوم است.
هنگامی که هنوز دولت وجود دارد نمی توان جامعه را آنارشیستی کرد اما به محض آنکه دولت قدیم سرنگون شد باید از تشکیل دولت جدید جلوگیری کرد و سریعا با مشارکت مردم شروع به ایجاد کمون‌ها , تعاونیها و انجمنهای آزاد (آنارشیستی) کرد. اگر فردا به عنوان مثال در ایران قیام رادیکال رخ دهد، کە زمینە برای طرح‌های آنارشیستی در ادارە جامعە لازم باشد در اولین قدم لازم نیست که ادارات یا کارخانه جات تعطیل شوند.هر کارخانه یا اداره ای به وظایف و کار خود ادمه می دهند . کارگران و کارکنان اداره جات با تشکیل شورا به امور جاری رسیدگی می کنند و خود تصمیم گیری می کنند و روال کار خود را مثل گذشته به پیش می برند و فقط ارگانهای سرکوب منحل می شوند و هر محلی خود تامین امنیت می کند.ارگانهای سرکوب از بین می رود و وظایف و آزادی عمل نیروی پلیس محدود می شود و تحت نظارت, روزنامه نگاران ,شوراهای شهر و روستا و تشکلات داوطلبانه اجتماعی و حقوق بشری مردمی قرار می گیرد و علاوه بر آن هر انسانی خود ناظر عملکرد پلیس خواهد بود و قاعدتا در یکی از ارگانهای مردمی عضو است و به حقوق خود و وظایف پلیس آشنا هستند و پلیس نیز اجازه ندارد که خود سلب امنیت کند و یا به خشونت غیر انسانی متوسل شود و یا بی جهت مختل آزادی و امنین افراد جامعه گردد و بی جهت دست به کنترل و تفتیش افراد یا خانه ها بزند.افراد پلیس که در گذشته برخوردهای غیر انسانی و خشونت آمیز با مردم داشته اند در این اداره کار نخواهند کرد و بایستی تغییر شغل دهند.

به عنوان مثال وزارت امور خارجه می تواند بعد از سقوط رژیم توسط دانشجویان علوم سیاسی و روابط سیاسی بین الملل دانشگاه ها به طور موقت اداره شود و شورای دانشجویان علوم سیاسی به طور موقت در یک دوره مثلا 3 ماهه مسئولیت ارتباط با خارج را به عهده بگیرد و به جای دولت موقت باشد. در واقع این شورا به جای مردم تصمیم نمی گیرد بلکه نقش هماهنگ کننده را پیدا می کند تا شوراهای خود گردان و مستقل مردمی در همه نهاد ها , شهرها ,روستاها , ادارات و کارخانجات شکل بگیرد.


در جامعه آنارشیستی , انسان و رعایت حقوق انسانی او و برخورد انسانی با حیوانات و آسیب نزدن به محیط زیست در راس امور قرار خواهد داشت و هر قانون یا قرداد اجتماعی بر اساس رعایت این 3 اصل باید باشد

امیدوارم دیگر رفقای آنارشیست طرح ,نظر و پیشنهاد خود را در مورد این سئوالات و پاسخ های داده شده را بنویسند تا بتوانیم زوایای ناروشن چگونگی تغییر از یک ساختاری که در آن دولت وجود دارد و تغییر آن به یک جامعه آنارشیستی و اینکه چگونه قابل اجرا است بحث و گفتگو کنیم

نظام جلالی
31.12.2011

۱۳۹۰ دی ۶, سه‌شنبه

چرا بخشی از فمینیستها حق انتخاب زنان را به رسمیت نمی شناسند ?پیرامون اعتراض عالیا ماجده المهدی


از آنجائی که خود من یک فمینیست هستم و می دانم فمینیستها هم در باره حرکت عالیا نظرات متفاوتی دارند اما می خواهم به نقد آن تفکری بنشینم که خود را فمینیست می نامند ولی مانند مردان متعصب و اسلام گرایان افراطی,  آزادی فردی و حق انتخاب یک زن را به رسمیت نمی شناسند. 
براستی چرا بخشی از فمینیستها حق انتخاب زنان را به رسمیت نمی شناسند و عملا در کنار تفکر مردسالارانه مردان متعصب و مذهبیون افراطی قرار می گیرند ? 
حرکت اعتراضی عالیا ماجده المهدی مباحث زیادی را در بین تفکرات مختلف ایجاد کرد و نشان داد که چگونه حتی تفکراتی متضاد می توانند عملا در کنار هم قرار بگیرند و حتی ادبیات و استدلال های مشابهی داشته باشند و به نتیجه مشترکی در موضع گیری و عمل اجتماعی برسند که برای نمونه می توان به مصاحبه بی بی سی در مورد عالیا ماجده المهدی اشاره کرد. نرگس توسلیان دانشجوی حقوق، مرجان دارابی کارمند، تارا اینانلو عکاس هنری و پدیده ثابتی فعال حقوق زنان، شرکت کنندگان در این برنامهٔ هستند و هر یک نگاهی متفاوت به این حرکت عالیا دارند.پدیده ثابتی فعال حقوق زنان و مخالف حرکت اعتراضی عالیا در قسمتی از مصاحبه خود مانند اسلام گرایان افراطی و مردان متعصب استدلال می کند و دردقیقه 21:42 ویدئو می گوید :
"برای اینکه بین این 2 رفتار فرق بسیاری هست.شما اینکه زن بخواهد به حالت عریان در جامعه پا بگذارد و یا نمایش بدهد خودش را بر روی اینترنت, این در جامعه شرق هم قابل قبول نیست .یعنی شما به این رفتار باید نگاه بکنید که ببینید شان زن در چی هست. من این را جسارت نمی دونم ببخشید می خواهم یک مقدار تند روی بکنم اینکه آدم عریان باشد جسارت نیستش بلکه هر حیوانی را که شما نگاه بکنید به حالت عریان می گرده بدون آنکه در مورد این مسئله فکری بکنه ...."

جالب اینجاست که سه نفر در زیر یکی از مطالب من(در وبلاگ علیا ماجده المهدی اعتراضش را ببینید نه بدنش را 
)در مورد عالیا کامنت گذاشتن و نوشته اند:
skami می‌گوید" سلام
میخواستم به عنوان یه آدم بی طرف ازتون بخوام که فکر کنید دارید چیکار میکنید ؟
شما با اینکارتون تیشه گرفتید دارید به ریشه ی اسلام میزند
به پیامبر خدا و احکام خدا تعرض میکنید
فکر کنید چند سال دیگه زنده هستید ؟
به خداودی خدا باید جواب تمام کارهاتون رو بدهید
بیست سال خوشگذرونی و دشمنی با خدا و رسول میکنید آیا میتونید تا ابد تو آتش بسوزید
شما که اینجوری جلوی قرآن (و احکامش) قد علم کردید میتونید ادعا کنی که هیچوقت نخواهید مرد ؟
همین که تا الآن خدا فرصت داده غنیمت بشمارید و توبه کنید
اینقدر جوانهای مردم رو به هرزگی دعوت نکنید وگرنه تا ابد مشمول لعنت خدا میشید"

محمدمی‌گوید"اگه عمل این خانم اسمش آزادی است پس بعضی حیوانات خیلی از امثال این خانم آزادی را زودتر درک کرده اند کما اینکه حتی بسیاری از حیوانات هم کار این خانم را نمیکنند و اینگونه اعمال را در خفا انجام میدهند"

 عدالت می‌گوید:
"سلام بچه ها
نظر هر دو طرف رو شنیدم . من نه این طرفیم و نه اون طرفی .
لازم میدونم بگم که این دختر مصری اگه خیلی آزادی رو با این کار می خواست بدست بیاره میرفت میداد و فیلمشو میزاشت تو وبلاگش .فکر کنم این بهتر بود مراجعه کننده بیشتری میومدن تو وبلاگش و زودتر مشهور میشد . من نه خر مذهبم نه …. اما آدم مگه برای ازادی باید هر چیزی رو زیر پاش له کنه ؟ نباید برای بدست آوردن آزادی انسانیت رو قربانی کرد. همون طور که دوستمون گفت حیوان ها همیشه لختند . چون آزادی می خوای باید حیوون شی؟ و در آخر می خوام بگم که این دختر روسپی بیش نیست و فقط این کار را برای این کرد که به تعداد مشتری هایش بیفزاید . وسلام"
براستی چرا بعضی از فمینیست ها نیز مانند مذهبیون افراطی و مردان متعصب خود را وکیل و وصی جسم زنان می دانند?
چرا بعضی ازفمینیستها مانند اسلام گرایان متحجر به حوزه آزادی فردی و حق انتخاب فردی زنان وارد می شوند و دخالت می کنند ?
چرا اگر عکس زنی را با چادردر وبلاگی بگذارند و تازه تبلیغ آن را هم بکنند صدای وا اسلامای کسی بلند نمی شود ولی اگرزنی عکس لخت اعتراضی خود را در وبلاگش بگذارد این همه جنجال به پا می کنند?
جرا زنها نیز مانند مردها نباید بتوانند خودشان در مورد بدن خودشان تصمیم بگیرند ?
چرا حق آزاد انتخاب فرد را (که می تواند یک زن باشد) به رسمیت نمی شناسند ?
چرا بعضی ازفمینیستها انقدر به "زیبائی" بدن عالیا اشاره می کنند و آن را دلیل مراجعه به وبلاگ عالیا می دانند و همانند افراطیون مذهبی و مردان متعصب قادر به دیدن اعتراض او نیستند ?
نرگس توسلیان دانشجوی حقوق و فمینیست نیز مخالف اینگونه حرکت اعتراضی علیا هست ودر ویدئو در دقیقه 25:48 می گوید :
"والا من تو فضای مجازی فیس بوک کامنت ها را می خواندم یک عده اینطوری فکر می کردند می گفتند دختر بیست ساله ای که بسیار زیبا است به هر حال بدن قشنگی داره و خیلی از مردها حمایتش کردند و بعد از این عمل بسیاری از مردها و چند تا خانم  دیگه همین کار را کردند...."

آیا اگر همین عکس را عالیا در وبلاگش می گذاشت ولی عملی اعتراضی نبود باز مورد توجه میلیونی قرار می گرفت ?
امیدوارم روزی تمام فمینیستها از آزادی فردی زنان نیز حمایت کنند و حق انتخاب فرد را به رسمیت بشناسند.
امیدوارم روزی برسد که در کارهای یکدیگر دخالت نکنیم و خود را مالک بدن دیگران و مالک چگونه زندگی کردن آنها ندانیم.

پس نویس : 1- به نظر من بحث نظری با اینگونه چالشگران سیاسی , اجتماعی ,جنسیتی که در سنین کودکی آلوده به تفکرات مذهبی و زن ستیز گشته اند نمی تواند کمک کند بلکه بیشتر مورد های عملی و واقعا موجود می تواند برای این چالشگران مفید واقع شود.مثال مشخص , جوامع باستانی درآمریکای لاتین , استرالیا و آفریقا می باشند که از کودکی انسانها از بدو تولد بدون پوشش, حجاب, لباس و بدور از هر گونه دید سکسیستی و تنزل یکدیگر به آلت تناسلی با هم در صلح و آرامش زندگی می کنند . در این جوامع چیزی که شما فمنیستهای اسلامی آن را به نام فحشا می شناسیدو  قتل های ناموسی و تجاوز وجود ندارد.
2-  ارتباط دادن نوع اعتراض عالیا ماجده المهدی به حیوانات !
نقدی که اسلام زده گان چه مرد و چه زن به او دارند که او لخت شده است و حیوان هم لخت هست پس حیوانی است همانطور که ملاحظه می کنید یکی از محورهای اصلی ناقدین خانم عالیا تشابه بدن بدون پوشش انسان با حیوان است و این نوع ارزش گذاری نشات از دید مذهبی آنان می گیرد زیرا که ارزش یک انسان در دین به پائین تنه اون هست چراکه در نزد مذهب ارزش انسان فقط به آلت تناسلی انسان می باشد.به نظر من حیوان عریان نیست بلکه طبیعت اش آن است.
نه عریان است و نه محجبه و همان است که می بینید. این چشمان ناظر است که یک پدیده را زشت, زیبا, لخت, عریان,جذاب ,سکسی می بیند. ناظری که در سنین کودکی به بیماری مذهبی دچار شده باشد پر واضح است که پدیده را با ارزش های مذهبی بنگرد.از حیوان به طور مثال  سگ یا اسب را عریان ببیند و نه به عنوان یک موجود زنده که انسان از کودکی با آن بزرگ شده است و آن را به عنوان دوست خود می داند ( برای اطلاع بیشتر از عریان بودن حیوان از دید مذهبیون به رساله مراجع تقلید شیعیان و یا احادیث رجوع کنید) تنها یک ناظرسنتی و زن ستیزارزش انسانی یک زن را به رحم و باردارشدن او وابسته می کند و از اینگونه است واژه یائسه  و یا ارزش انسانی  مرد را به تولید مثل او, و از این گونه است واژه اخته.
زنان و مردانی  که در دوران کودکی تحت تاثیرتبلیغات مسموم سکسی ی مذهب و مرد سالاری شست و شوی مغزی یافته اند مسلما در سنین بالا گسست از این تفکرات سکسی اگر نگویم که غیر ممکن است حتما مشکل خواهد بود و نمود آن را در هنگام دست دادن , روبوسی و هر گونه آدب و معاشرت اجتماعی می توان دید.  اکثرا با خجالت, سرخ شدن صورت ,سرخ شدن گونه و گوش , بد بینی , احساس تجاوز,  گوشه گیری ,احساس گناه کردن سکسی و....به آنها دست می دهد.


 همانطوری که من در پس نویس 2 اشاره کردم بستگی به آن دارد که یک ناظر با چه اندیشه ای که در دوران کودکی در مغز او انباشته گشته است به یک پدیده بنگرد . آن اندیشه تعیین کننده یا ارزشگذارنده بر آن شی یا پدیده می باشد. برای مثال نشانه انگشت شصت می باشد که در آلمان و دیگر کشورهای اروپائی به معنی موفقیت و آری است اما در کشورهایی نظیر ایران و ترکیه به معنای بیلاخ است.تفاوت در اینجا بین ناظر آلمانی و ناظر ایرانی مشخص می شود و در این بین انگشت و یا بدن بی گناه است

3-  انسان‌هاي اوليه بدن‌هاي پر مويي داشته‌اند اما همانطور كه نسل انسان تكامل يافت و موي بدن آنها كمتر شد به فكر پوشاندن خود در برابر سرما افتادند و نخستين وسيله‌يي كه براي اين كار استفاده كردند پوست حيواناتي بود كه شكار مي‌كردند. اين پوست در ابتدا چندان قابل استفاده نبود چون بعد از مدتي خشك مي‌شد و بشر توانست براي استفاده بهتر از آن راه‌هايي را كشف كند. آنها پوست حيوانات را در آب مي‌گذاشتند و از چربي بدن حيوانات شكار شده براي نرم كردن آن استفاده مي‌كردند. انگيزه اصلي از توليد پوشاك پوشاندن بدن نبوده بلكه اين پوشاك بيشتر جنبه تزييني داشته است. انسان‌هاي اوليه قبل از اينكه از برگ درختان براي پوشاندن بدن خود استفاده كنند به وسيله رنگ‌هاي طبيعي كه از گياهان به دست مي‌آوردند بدنشان را نقاشي مي‌كردند و اين كار براي آنها بيشتر جنبه تزييني داشت. استفاده از برگ‌ها هم در درجه اول به همين منظور اتفاق افتاد و حتي توليد پارچه نيز با توليد پوشاك براي تزيين بدن رخ داد.یكي از دلايل ديگر استفاده انسان‌ها از لباس محافظت خود در برابر سرما بوده است.

نظام جلالی 28.12.2011



۱۳۹۰ آذر ۳۰, چهارشنبه

جمهوری اسلامی علت آلودگی آب و هوای اصفهان را از مردم پنهان می دارد


 آلودگی هوا به علت ناتوانی و عقب ماندگی تکنولوژی پالایش در تصفیه بنزین و دیگر مواد شیمیایی باعث تعطیلی مدارس اصفهان گردید. این آلودگی هوا باعث آلوده شدن محیط زیست و فراوارده های کشاورزی اصفهان و حومه برای مدت طولانی خواهد شد و عوارضی مانند سرطان را به همراه خواهد داشت و سرب به علت سنگینی بر روی مزارع و زمین های کشت خواهد نشست و برای مدتهای طولانی زمینها آلوده خواهند ماند .
مدارس، مهدهای كودك، مراكز آموزش عالی و‌ آموزشگاه های خصوصی، دولتی و غیرانتفاعی شهر اصفهان به دلیل شدت و غلظت آلاینده های هوا( که بالا بودن میزان سرب و...درهوا  منجمله به خاطر تولید بنزین غیر استاندارد و...است) در روزهای سه شنبه , چهارشنبه و پنجشنبه  تعطیل است.
 نشانه های کسانی که در اثر بالابودن سرب در هوا بیمار شدند تب و سینه درد و... است و بسیار شبیه به سرما خوردگی است و کودکان و افراد مسن بیشتر از همه آسیب می بینند
کسانی که آسم دارند شدیدا در تنفس مشکل پیدا کرده اند

نظام جلالی 21.12.2011

اصل خبر که وسعت فاجعه را از مردم پنهان می دارد چنین است :

هوای اصفهان در مرز بحران


در حالی که آخرین هفته پاییز، روز پایانی اش را سپری می کند و شب یلدا می رسد، هوای آلوده و دمای وارونه، تازه نفس تنگی هایش را شروع کرده است. این بار حرف از تهران نیست؛ هوای وراونه امان مردم اصفهان را بریده است.

عبرت نیوز:  شورای هماهنگی مدیریت بحران اصفهان اعلام کرده است تمام مراکز آموزشی این شهر و اطراف آن (زرین شهر، فولادشهر، مبارکه، شاهین شهر، خوراسگان، بهارستان، سگزی و نجف آباد و شهرستانهای برخوار ، خمینی شهر و فلاورجان) دو روز پایانی این هفته را تعطیل هستند و البته تمام مراکز اداری دولتی و خصوصی هم روز 5شنبه به تعطیلات می روند. درواقع نصف جهان، کلا تعطیل شده است.
بنا به اعلام ستاد مدیریت بحران فقط مراکز درمانی و برخی بانکها در این روز فعالیت می کنند. پیش بینی شده است شرایط ایستایی هوای اصفهان، تا دو سه روز ابتدایی هفته آینده هم ادامه داشته باشد. اکنون هوای اصفهان در وضعیت اضطرار قرار دارد. هرچند بر اساس پیش بینی هواشناسی، از بعداز ظهر روز جمعه بتدریج از غلظت آلاینده ها در شهر اصفهان کاسته می شود.
مدیرکل محیط زیست استان اصفهان دراین باره گفته است: "احتمال دارد آلودگی هوا در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه به شرایط اضطرار برسد. بیشترین میزان آلودگی برای روز چهارشنبه پیش‌بینی می‌شود، در آذرماه هفت روز شرایط هوای استان در وضعیت هشدار و اضطرار بوده است، در زمان اضطرار شاخص‌های سنجش هوا بین 100 تا 200 قرار دارند."
لاهیجان زاده پیش بینی کرده است این هوای آلوده در دیماه هم ادامه داشته باشد.
اما اعلام شده طرح ترافیکی زوج و فرد خودروها در تمام شهر اصفهان اجرا می شود. شهروندان اصفهانی خواسته شده از انجام ورزش در فضاهای باز تا زمان رفع کامل آلاینده های جوی خودداری کنند. همچنین اعلام شده بدلیل افزایش آلودگی هوا،نیروگاه ها از سوخت مازوت استفاده نکنند و تا اطلاع ثانویه شرکت گاز استان اصفهان نسبت به تامین گاز نیروگاه های شهید منتظری و اصفهان اقدام کند. شورای هماهنگی مدیریت بحران اصفهان البته صنایع را ملزم به تعطیل کردن فعالیت خود نرکده است. این درحالی است که رد چنین مواقعی، کارخانه های اطراف تهران تعطیل می شوند.

اصفهان، تهران را جا گذاشت

امسال وارونگی هوا در اصفهان بیشتر از دیگر شهرهای بزرگ و صنعتی ایران است. این در حالی است که همیشه تهران در صدر شهرهای آلوده ایران در آذر و دی ماه قرار می گرفت و بقیه شهرهادر پی اش بودند. اما امسال بارندگی های پاییزی در اصفهان از همه ایران کمتر بوده است؛ درحالی که پایتخت و بسیاری از مناطق ایران یکی از بی سابقه ترین برف های پاییزی را تجربه می کردند، اصفهانی ها چشن به راه باران و برف نشسته بودند. همین عاملی شده است که تا وارونگی هوا در نصف جهان، پیشتر شروع شده و با شدت بیشتر ادامه پیدا کند.
اما شدت آلودگی هوای اصفهان در حالی مانند تهران در پاییز و زمستان افزایش می یابد که این شهر به دلیل بهرمندی از زاینده رود، در سال های گذشته کمتر آلودگی هوا به خود دیده است؛ مگر در فصل های کم آب زنده رود. اما دو سه سالی می شود که زاینده رود 8-9 ماه از سال را بدون آب سپری می کند و به کویری بی آب و علف بدل می شود. همین خشکی زاینده رود، پایانی بر طراوت طبیعی شهر است. شرایط اقلیمی اصفهان و مکان جغرافیایی صنایع این شهر، باعث می شود بادهای شمال غربی، تمام آلاینده ها را در به سمت هسته مرکزی شهر ببرند.

۱۳۹۰ آذر ۲۹, سه‌شنبه

تداوم حمایتها,طومار صدها نفری پشتیبانی از رضا شهابی - کارگر زندانی: درحمایت از آزادی بی قید وشرط رضا شهابی


آزادی فوری رضا شهابی و دیگر فعالان کارگری که جرمی جز دفاع عادلانه ازحقوق کارگران ایران ندارند را خواستار می باشیم . ما ازکارگران شرکت واحد که رضا شهابی به عنوان نماینده آنان دارد هزینه سنگینی دردفاع ازآنان می پردازد،ازهمه کارگران و تشکلهای کارگری، همه احزاب و سازمانهای مترقی و همه انسانهای آزادیخواه و حق طلب در داخل و خارج از ایران درخواست می نماییم که با حمایت از این درخواست خواهان آزادی سریع و بی قید و شرط همه زندانیان سیاسی و کارگری، بویژه رضا شهابی شوند - اقدام مشترک
.................

«اقدام مشترک»

ما امضا کنندگان زیرخواهان تضمین سلامتی جسمی وآزادی فوری
رضا شهابی هستیم

کارگران ایران در هیچ مقطع تاریخی دست رد بر سینه تقویت خواستهای آزادیخواهانه و برابری طلبانه در جامعه ایران نزده اند. این بار نوبت کارگران است که از کل جامعه، از تمام اقشار انسان دوست و آزادیخواه ، تمام سازمان ها و احزاب بخواهند که از درد و خواست آنان حمایت نمایند.
همانگونه که در خبرها  و اطلاعیه «سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه» آمده است:
رضا شهابی فعال کارگری و عضو هیات مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه از اول آذر ماه سال جاری در زندان اوین دراعتراض به عدم رسیدگی به پرونده  و نگه داشتن  او در شرایط بلا تکلیف دست به اعتصاب غذا زد. رضا شهابی  بخاطر فعالیت کارگری و دفاع از ابتدای ترین حقوق کارگران محروم ایران ،در 22 خرداد 89 به اتهام واهی ارتباط با بیگانگان ، بازداشت شد و از آن زمان تا کنون در زندان اوین در بلاتکلیفی کامل بسر میبرد. رضا شهابی در حالی دست به این اعتصاب غذا زد که بنا به گفته همسر ایشان، رضا شهابی دچار مشلات جسمانی متعددی است. از جمله وی  ناراحتی گردن دارد و سمت چپ بدنش از کار افتاده و سریعا باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد. ایشان از  ناراحتی های قلب و کلیه و معده نیز در رنج است.
 در تاریخ چهارم خرداد ماه سال جاری در شعبه 15 دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی دادگاهی برای رضا شهابی تشکیل داده شد. در این دادگاه تمامی اتهامات واهی از جانب رضا شهابی و وکیل ایشان رد شده و وکیل ایشان خواهان رفع این اتهامات و آزادی فوری رضا شهابی شده اند. به همین دلیل دادگاه رضا شهابی هیچ حکمی علیه ایشان اعلام  نکرده بلکه به رضا شهابی گفته شد که با گذاشتن وثیقه بزودی آزاد می شود.
ما تعدادی از کارگران  تبعیدی و مهاجر و فعالین و پژوهش گران کارگری که بخشی از عمر خود را صرف دفاع از حقوق کارگری کرده و خود نیز در گذشته قربانی سیاستهای سرکوبگرانه وتبعیض آمیز و ضد کارگری رژیم جمهوری اسلامی ایران بوده ایم هم اکنون بشدت نگران وضعیت جسمانی رضا شهابی می باشیم .
ما امضاء کنندگان اعلام می داریم : در این شرایط ما با ابراز نگرانی خود برای مداوا و جلوگیری از آسیب های بیشتر وضعیت زندان به جسم شما ،از رضا شهابی می خواهیم که امر مبارزه برای آزادی بی قید و شرط  خود را به کارگران ایران و دیگر هم طبقه ی ها سپرده و حفظ سلامتی خویش را در اولویت مبارزه خود قرار دهد. سلامتی ، مداوا وخواست آزادی ایشان امر همه ماست.  به همین خاطر ما  در راستای  فعالیت های سندیکای کارگران  شرکت واحد تهران  و حومه و "کمیته دفاع از رضا شهابی"؛ همسر، خانواده، وکیل و همه افراد و کمیته هایی که در حمایت از آزادی رضا شهابی فعالیت می کنند، خواهان آزادی فوری رضا شهابی و دیگر فعالان کارگری که جرمی جز دفاع عادلانه ازحقوق کارگران ایران ندارند را خواستار می باشیم .
ما ازکارگران شرکت واحد که رضا شهابی به عنوان نماینده آنان دارد هزینه سنگینی دردفاع ازآنان می پردازد،ازهمه کارگران و تشکلهای کارگری، همه احزاب و سازمانهای مترقی و همه انسانهای آزادیخواه و حق طلب در داخل و خارج از ایران درخواست می نماییم که با حمایت از این درخواست خواهان آزادی سریع و بی قید و شرط همه زندانیان سیاسی و کارگری، بویژه رضا شهابی شوند.

توضیح
یاران – دوستان و رفقای حمایت کننده :
با درود های گرم
بدنبال فراخوان فعالان شناخته شده کارگری و همزمانی تلاش سایت گزارشگران و فعالان اتحاد بین المللی  – نهاد های همبستگی و اتحاد چپ ایرانیان خارج از کشورو ... در حمایت از رضا شهابی و اعلان فعالیت "کمیته دفاع ازرضا شهابی " و درادامه پیگیری وضعیت دشوار زندگی رضا شهابی در اعتصاب غذای طولانی اش، بر آن شدیم برای گستردگی ابعاد این مبارزه و جلوگیری از پراکندگی این فعالیت ها و ادامه کاری بر سر این امر مهم ،همه حمایت ها و پشتیبانی های تا حال اعلام شده را که از جانب "اشخاص" – "تارنما ها و وبلاگ ها"–" رادیو ها" – "نهاد های فرهنگی – اجتماعی و تشکل های کارگری" صورت گرفته است. بر آن شدیم تا همه امضاء های پراکنده را در لیست واحدی جا دهیم . برآنیم می توانیم به یاری یکدیگرهمچنان با تمام نیرو به این کار تا امر ازادی رضا شهابی ادامه دهیم  . در اینجا سپاس و امتنان خود را از تمامی امضاء کننده و پشتیبانان این حرکت بزرگ اعتراضی اعلام مداریم.
امید آنکه این لیست را دراختیار همگان قرار دهیم. باشد که هریک نفرمان خود راپیکار گراین اقدام مشترک ،برای به عقب نشینی وا داشتن نظام ضد کارگری جمهوری اسلامی برای آزادی بی قید و شرط رضا شهابی کارگرزندانی و همه زندانیان سیاسی  بشناسیم .
دوستان نازنین ؛چنانچه اسمی ازقلم افتاده است ،حتما ما را از طریق ایمیل های که این فراخوان «اقدام مشترک» را دریافت می دارید، با خبر سازید
امضاء های حمایتی همچنان ادامه دارد .


امضاء پشتیبانان  :

علی پیچگاه- مرتضی افشاری- علیشیرمبارکی-  محمد صفوی- جلال مجیدی- فرخنده آشنا- بهروزخباز- پروانه رحمانی - پروین ریاحی- شهرزاد مجاب- باقرمومنی- یوسف اردلان- هدایت متین دفتری- تراب حق شناس- فریده آذین- ناهید مقدسی- مهین شکرالله پور- ایراندخت انصاری-  سنبل صادق وزیری- صبری بهمنی- سوسن شهنازی- سوسن محمدی- امیرحسن پور- معصومه شرافت- ساسان دانش- بهروزفراهانی- احمد بخردطبع- ندا نوآور- ناهید مقدسی- آناهیتا رحمانی نژاد- مونا امیری- پوران انصاری- مجید تمجیدی - فرهاد شعبانی – یوسف زرکار- امیرجواهری لنگرودی- یاسمین میظر- یوسف آبخون – رضا عمرانی - برهان عظیمی- ستار رحمانی- صادق مازندرانی- امید رضایی- ایوب رحمانی- صدیق اسماعیلی- مسعود فتحی – ناصر پاریس- حسن مقدسی- ارس مقدسی- نیک  مسروپ- محمدالله بخشی-  مسیح مالکی- محسن خوش بین- بهروزسورن-ح. ریاحی- جمشید صفاپور- پویا صادق وزیری- کوروش ناظری- آرام(عبدالله)عثمانی- جمال نجاری-علی آزاد- کریم حقیقی- فرهاد دماوندی- رضا علیزاده- جلال نادری- سعید حیدری- سعید رحیمی- سیامک مویدزاده- یاسین- ابراهیم علاسوندی- علی آذین- مهردادفتحی- علیرضا نوایی- مسعودروان دوست- قادر محمدگل- آرش زمانی- امجد زمانی- جواد قاسم آبادی- سعید ولدبیگی- حمید باقری- پ انته آبهرامی-علی باغبانی- فهیمه صادقی- اصغرقربانی نژاد- حمید صالحیان- حسام قادرپور- سعید محمدی- رسول شوکتی- مجتبی نظری- مریم امانی- مهردادپورمحمدی- مهرداد کریمی- نیکی میرزایی- عسکرشیرین بلاغی- رحیم استخری- بهزاد جوادیان- پروانه حاجیلو- فرخ قهرمانی-علی دروازه غاری- احمد نوین- رفعت رنجبران لنگرودی- شهاب شکوهی- سیاوش میرزایی- سعید شجاعی- جلیل احمدی- رضا چیت ساز- رضا طالبی- رضا رئیس دانا- اردشیرنظری- صدیقه محمدی- نادر ساده- امیر پیام- مریم نیکفر- سروش دشتستانی- مرجان افتخاری - بهروز ناصری- شهاب سیروان- فریبا امیرخیزی- ارژنگ نورایی- پژمان رحیمی- صدیق جهانی- سولمازبهرنگ-  مرتضی محیط- محمد ایرانی- ایرج آبشار- ستار فتحی- سعید راهنما- هایده مغیثی- سانیا آزادپور- سیامک جهانبخش- آرش کمانگر- مهرداد لقمانی- پروین اشرفی- صفار ساعد- عزیز ماملی- همایون اردلان - محمد تقی سید احمدی – پرویز سلیمی – عرفان مروت جو - سهیل اصفی  - مریم محسنی – میترا فتحیان پور – حمید روشن – تهمینه بقایی- داریوش مجلسی -  فریده جعفری – ناهید امیری- حسین توسلی – پریسا آزادیان – فیروزه راد- محمد رضا شالگونی- محمد اشرفی- کامران پارسایی - زری عرفانی (مسئول رادیو پارس – سوئیس)- کاوه محمدی- احمد سعیدی-  احمد شکوهی – پتی محمد بلوچ -  محمود آزادی- تقی روزبه – حسن نائب هاشم - علی پورنقوی - عباس بختیاری – مریم زارع- روبن کارکاریان – آزاد پاکباز- داریوش ارجمند- امین حصوری- ارژنگ بامشاد – انورمیرستاری – نیره توحیدی - یزدان خدا بنده لو – مریم عظیمی – ابوالحسن عظیمی- بهروز نظری – بهروز پیله ور- محمد حسیبی - مریم اسکویی- نسترن چیت ساز-عصمت طالبی - سهند لیلاکوه - حبیب رضاپور(عضو سندیکای شرکت واحد و کارگر اخراجی)- پرویز جواهری – سیامک قبادی – سولماز – بیژن یاشار- علی جمشیدی- فرزاد جاسمی – فرهاد سید لو- فروغ شیرازی - اصغرسعیدی پور- نگار محسنی – سیما ریاحی- جمشید برکلی- نجف روحی – نصرالله قاضی - دکترعلی صادقی – رزا فرج الهی – فریدا سهرابیان – سیرانوش مرادیان - ابراهیم شیری (مترجم و فعال سیاسی)0 سروژ قازاریان – رضا آبادی-  کریم خیاو- حسن بهگر- علی شاکری -  ناصر رحمانی نژاد - امیر اصغری - سیروس بینا- علی جالینوسی - رضا مرزبان – رضا سپید رودی – سعیدصادقی - نادر فولادی – حمید آذر- عیدی نعمتی- علی رسولی- احمد رناسی- اسماعیل هوشیار- حسین . ن- پرویز- بهروز خلیق -عثمان محمودی – حمید نوذری- سوزان شمس- آزاده سپهری – آزاد زمانی – اسماعیل نوری علا – ایرج مصداقی – آمادور نویدی –– اینانا عزت – ابراهیم آوخ – امین بیات – اکرم موسوی – امیر رضا امیر بختیار – بهروز شادیمقدم – بهرام چوبینه - بیژن نیابتی –  بهزاد کاظمی - بصیر نصیبی – بهمن سپیدار -  پارسا نیکجو– پویان انصاری پروین شکوهی -  پرویز داورپناه – پرویز میرمکری – پروین ملک – پیروز زورچنگ – تقی ریاحی لنگرودی -  تورج پارسی -  ثریا محمدی -  جمشید صفاپور – جواد دادستان – حمید رضا رحیمی – حسین نقی پور - حمید رضا مسببیان – حسام منتظری – حمید باقری – حمید رضا قوچانی - خسرو برهمندی – دیبا علیخانی – رضا بهبودی – رضا خسروی – رضا کریمی - سعید آرمان – سام قندچی – سیاوش عبقری – سارا حافظی صافی –  موید زاده - شهلا عبقری - شکوه میرزادگی – شهین نوائی -  شیما کلباسی – شاهین انزلی – صادق افروز – صدیق جهانی – طاهره خرمی – علی صمد – علی یحیی پور سل تی تی – علی ستاری – علی صادقی – عباس منصوران – عاطفه اقبال – علی فرمانده– علی اکبر آزاد – عباس فرد -  فریبا ثابت - فرشید یاسائی – فرهنگ قاسمی – فاطمه زمانی – فرهاد دانشور -  فیروزه فولادی – فریدون منصوری ارزانی – کامیار بهرنگ – کریم خوش عقیده – کورش عرفانی – ک الوند – کورش گلنام – کامران پارسائی - محمد رضا اسکندری -  مسعود شب افروزمهناز قزلو – مجید امید – م. انوشه -  مینو همیلی – مینا انتظاری - مهستی شاهرخی - نظام جلالی - نیلوفر ریاحی لنگرودی – نیلوفر شمیرانی –  نادر ثانی - نقی ریاحی لنگرودی -  ندا نوآور – ویدا فرهودی – وریا محمدی – یوسف لنگرودی - آرش زارع – اردشیر مهرداد – آرش کمانگر – ایرج حیدری – امین بیات – آینده آزاد – اکبر حاج بابائی – ابراهیم شیری – آذر ناصری – بهرام رحمانی – بینا داراب زند – بهروز عارفی – بهرنگ آبکناری – بیژن سعید پور – باقر ابراهیم زاده – بهروز ناصری – بهروز فراهانی – بیژن افتخاری – پیروز زورچنگ – پویان انصاری – پرویز داورپناه -  پرویز میر مکری – پویا عزیزی حامد – تراب مستوفی -  ثریا ضرغام -  جمشید صفاپور - جواد دادستان –  جعفر مرزوقی ( برزین آذرمهر ) - جهان برجیان -  حسن حسام - حسین دولت آبادی – حمید جهانبخش – حمید پور قاسمی –  حشمت محسنی – حسن عزیزی – حمیلا نیسگیلی –  حمید رضا مسیبیان - حمید محوی - خسرو آهنگر – داوود موزرمی – داریوش افشار -  رویا دیناروند – رضا بی شتاب – رضا انزلی -  زرین پاکنژاد -  زری اسپرم - سهيلا ليندهورست – سام قندچی -  سعید جعفری - سارا عزیزی –  سیاوش محمودی - - شهاب لبیب –  شاهین انزلی - شماء بیژن زاده – شهلا صفائی – شکوه میرزادگی – صدیق جهانی – علی طایفی – عباس منصوران – علی دماوندی – علی موسوی – علی اعتدالی – عاطفه اقبال – غلامحسین عسگری – فرج آلیاری – فریده رضائی – فریبا ثابت – فیروز مستعان - فرهنگ قاسمی – فرید چاوشی – کیتاش شمس – کورش عرفانی – کامران مهرپور – ک . الوند -  کورش نژاد – مژده ارسی – مهران سیرانی – محمود خلیلی – منوچهر تقوی بیات – ميلا مسافر -  مریم افشاری –  مهرانگيز دابوئي  مهدی برزین – مهناز قزلو –  ناهید ناظمی – نسرین ابراهیمی -  نظام جلالی– ندا نوآور - هوشمگ ديناروند – همایون ایوانی – هایده درآگاهی – هدایت سلطانزاده – هیمن محمودی – ی صفائی - ژاله  برهمن - تورج  مودت - محمد رضا فروهر-هدایت معتمدی - نیره  اشتری- کیارش عدل - احمد صبوری- مجید نیک مرام- پویا قمصری- جلال غفاری-آتوسا  قاضی مقدم- الهه  بهرانی- اردوان  نادری - شهرکردی- حسین داهیانی- منیره حاجیان سه پله- فرید هزارخانی- مجید نوربخش- شهاب زارعی- مسعود  خراط پور- بهنام هاشمیان- مهین افتخاری- سینا هلاگوئی- برهان پورهرمزان- بابک  دهخدا- سهیلا پناهیان- پروانه  میرطاهری - پریوش  میرطاهری- سیامک  شیوا- سیمین  موسوی- ساسان محمودی- مجید جوادزاده - رکسانا موسوی نژاد- برزو  جوانمرد- منوچهر رحیمی - ثریا شهابی- بهرام قلعه دار- کیوان محسنی- توران قدسی زاده- مهدی صاحب زمانی- مرتضی فهیمی سبلان- هومن رهنما- جواد شریفیان- بهمن اقبالی- بیتا عباسی- نگار میر صادقی- تارا همامی- ایمان شاکری- ماندانا برخوردار- اقدس صالح زاده- مانی سبزه پرور- مرتضی حیدرپور- فرزین پرهام- شکوفه اخوان ترشیزی- سیروس عنایتی- حسین رفیع- مهران آقائی- شهین محمد خانی- اسفندیار یحیائی- ابراهیم احمدی ساوجبلاغی- نوشین عباس زاده - مرجانی- آنیتا  نکونام- مهدی فاطمی- سرور سایه- عاطفه  معینی- عنایت محسنی- نجمیه  آهی- آزیتا دری- سهیلا جوادزاده- شهروز راسخ- نوذر میرفخرائی- سارا حکمت- جعفر قانع- مجتبی موسوی نسب- سپهر محمدی- علیرضا  قنبرپور- رسول  حاجی زاده- ضیاء سرفراز- سارا  پور محمدی- توران مکری- رامش ابطحی- سیروس شریعت- مازیار کریمی- محمود عصار- قربانعلی معیری- موسی  حاجیان- هاشم عبدالهی هریسی- سهیل یزدانی- منیژه حیدریان- سوسن فرخزاد- ماندانا طهماسبی- محمد رضا داغیانی- سیما  معرفت- نرگس راغفر- مرتضی شریعتی- رضا علومی- - محسن  اقتدارمنش- کیان طاهری- رضوان معماران بنام- امیر حسین فرهوشی- بهنام کارگرنوین- نوید اسلامی- ساناز رشتچی- غفور حاجبی- محمد حشمتی اردکانی- هوشنگ براهنی- قاسم  بهرامی- فربن  خرم- قادر رضوانی - ارژنگ  سورکی- محسن کامران دستجردی- حمید رضا حکیمان- مجید حلمی- بیوک حسنوند- سیامک  بهائی پور- احمد رئیس زاده - حسین  دماوندی- مهری  سلاحی- زهره ثابت- پوران توکلی- شروین حکیمی- پریوش بزار- پرنیا قاسم زاده- حسین سرمدی- ماندانا قاسم زاده- رضا رفیعی - ارسلان مفیدی- شهره ارفع- خسرو ارفع - نیکو حکمت- حمید رضا طلوعی- فریبرز فرجاد - پوران  دماوندی- الهه  قوچانی- کوهیار پنجه شاهی- غلامحسین حاج شفیعی ها- کیان علوی تبار- مهدی سیادتی- تورج نمازیان-شراره زرافشان- شکوفه طاهریان- توران اشتری- بابک اطهری- ساناز مظفریان- حسین کامکار- اکرم کامیابی- حمید رضا جهرمی- عباس جاسمی- کاظم قدیری- تهمینه  براتی- امید دبیری فرد- شاهین هدایتی- پوران  شامبیاتی- رضا شهاب رضوی - عبدالحمید  کلانتر نیستانکی- اردوان شفیعی- سوسن اعظمی- فریبا معمارپور- پوریا زادهوش- ناصر عظیمی- نظام پیرزاده جهرمی- امید سیدی- رضا طالب زاده- جواد ظروفچیان- دامون  بختیاری- پروین تاجبخش - کیوان  شاهمرادی- رامین نفیسی- مجتبی سلیمانی- نگین اردلان- گلرخ طاهر زاده- کیوان برومند- مجید عسگری زاده- فرهاد  شایگان- حسین کیانی- جعفر بطحائی- محمد جوادی درکه- سیاووش انتظامی- حمیرا  نکوصفت- رحمت الله علیزاده- نوشین پور یزدانی- مهدی  شجاعی- ملوک میرفندرسکی- حمید رضا دانشجو- صبا پایان- عبدالله عظیمی- بیتا آذر- المیرا کلاه دوزان - حامد گازری- رحمان خوشروان- سمیرا آشتیانی- ناصر حسین  پایدار- سیما همدانیان- رفعت دیانت- محمود ولدبیگی- هدایت سیفیان- اسدالله  افدرنیا- امید مستعانی- اسفندیار رحمانی- رضا کرمانی- حسین قیاسی- رودابه شمشکی- سمیرا اصفهانی- قربانعلی دریاباری- قاسم پایور- مهرداد موسوی- منوچهر بابا علی رحیمی- سهیل کاظم زاده- ثریا شمس آبادی- مهناز حجت پناه- نوید محدثی- عثمان احمدی- کیکاوس شعبانی- هادی  بهزادی- کوروس پاشائی- ویدا شجاعت- زهرا سده ای- هرمز راتق- توران  نوری- نازیلا پناهیان- هرمز نکوکار- رویا جهان بیگلو- گودرز طالب زاده- تقی  امانی- ونداد فرهنگی- سهیل ارفعی- کامیار اعتمادی- جواد کاظمی میاندوآب- منوچهر مسعودی- رزا خسروی - محمد رضا انفرادی- عماد موقوفه- شهین بهکیش- نادر یزدخواستی- مجید محتشم- ماهرخ شجاعیان- ثریا تابش- طوبی پناهی- محمود تشید- روزبه سراج- مهدی میرهاشمی- جلال  ارمغانی- دلارام خدنگ- حشمت حکیم زاده- منیره امیدی- سینا بشیریه- فروهر نیکنام- کامران تهرانی- سینا قهرمانی- ماهرخ مدنی- فاطمه مسلمی زاده- سمیرا تاجیک- سمین پرورش- امیر حسن پور- مرسده احمد زاده- عیسی برادران- عاطفه بازرگانی- فرود آبکناری- حسام زارع- ارسلان دبیری - اسکندر فتاحی- شهریار افتخاری- حسین دقیق همدانی- حسام حسینی- محسن انتظامی- ابراهیم نوین- کوروش رفعت- ناهید مفتاحی- علی اصغر جعفری- میترا هجری- محمد علائی- زهرا جاسمی- نگار آجودانی- غلامحسین  خراط پور- رضا غفوری ابیانه- اختر قوام زاده- کیمیا  رضوانی- بابک صوفی- محمد کاظم حق نواز- نازیلا بیان- هاشم هراتی- رضا  خادم  رمزی- رسول فدائی- طوبی  تراب پور- سمیه  حسینی- کوشا عظیمی فر- فاطمه هدایتی- پویا شمیرانی- سعید شکوهی- بهارک چوپانزاده- مهران متین- کامران اسفندیاری- اختر ناهیدی - شهرام مؤمنی- همایون  به نژاد- آرمین  خلعتبری- یدلله محسن زاده- هدایت الله محمد زاده- مریم توسلی- یدالله کوثری- ایمان شمسائی- شعله زند- سهراب ترابی- توکل بیگلو- برزو مصباحی- حسین سینائی- فریبا جهانی نسب - رضا بلبل صفت- مراد تقی زاده- ساسان ضیائی- اختر شجاعی- رقیه هرندی- کتایون ایمن-  زیبا کاظم زاده - آذر جهانشاهی- حسام شریعت- زهرا غفرانی- شعله جمشیدی- نازنین  دانشیان- جواد شکیبائی- سودابه جواهریان- بهار ناظری- رضا کامیابی فرد- همایون اعلامی- حکمت پروانه- منیره وثوقی- سیما قبادی- سارا آریان
- آنیتا فروردین- محسن علیشاهی- میترا گرگین- - کبری  بختیاری نژاد- نیما تاجمیر ریاحی- توکل هاشمیان-عباس تبریزی- نوشین عبداللهی- رضا سرابی- نسرین ترابی- سوسن  سپهری- کوروش شاهین- دریا دادمان- رویا مفتاحی- میترا دولو قاجار- کامروا افتخاری- سهراب فاضل- جلیل آقامیری- فریدون اشکوری- نورالدین جبل عاملی- گویا  توحیدی- سیمین قاسمی- سودابه بهبهانی- شکوه  مشکین قلم- لاله آل آقا- شهره  ریاحی- نسیم رؤیائی- رضوان پرتوی- بتول شهسواری- شهرزاد سپهری- منوچهر حشمتی- کوروش گل نظر- نازنین طائبی- ماهرخ دلیری- کوروس سلامتیان - عباس کنعانی- شهرام توانا- غلامحسین غریبی- زیبا سهیلی- محسن دانشمند- آزیتا حاجبی اصفهانی- رحمت واعظ زاده- شعله علامت ساز- نگار زعفرانی- سیروس حق شناس- زری خوشدل جوان- قدرت الله شاکری
- فرید حمزوی- شمسی ناظم زاده- آرش سلامی- رکسانا جلالی قندهاری- تورج اعتمادی- سام ضابطیان- معصومه اشرف زاده- جعفر اسحاقی- محرم صبوری- هومن مظفری- نازی  امیری دوان- سمیرا  پورحیدری- کاظم افراشته- بهروز اردبیل چی- گلوریا  پورعبدالله- زری شاهسوندی - احمد معروفی- شیما جوادی- کرامت صوفی- احسان نگهبان- آوا  مدنی پور- پرهام  پویان- نیکو رخ صفت- چنگیز شاهرودی- جاوید مجلسی- فردوس یغمائی - نصرت تیمورزاده- - ناصر پایدار- جمشید کارگر- علی آزاد- پرویز جزایری- منوچهر مقصودنیا- امید زارعیان- نانسی لاپلانت- سیمین اصفهانی – داریوش نجف پور- حسین بهادری- عباس مظاهری - نرگس غفاری- راوی- محمد خسروی- فرح شریفی - حسین مشرف-




تارنماها ووبلا گ ها:

سایت افق روشن

سایت گفتگوهای زندان 

سایت علیه ستم جنسی


سایت رنگین کمان

اندیشه های نوین و مترقی

ایرانسکوپ نیوز

سایت راه کارگر

سایت حزب سوسیال دمکرات ایران

سایت لجور

سایت ایران گلوبال

سایت آینه روز

وبلاگ احترام آزادی

وبلاگ رضا بی شتاب

وبلاگ نی لبکهائی که انسان را سرودند

سایت دگرگونی

سایت آزادی بیان

هیات تحریریه نشریه مبارزه طبقاتی

هیات تحریریه سایت اشتراک

 چشم اندازکارگری

وبلاگ دفاع از مبارزات کارگران ایران
سایت چه باید کرد؟
سایت "تیف"
وبلاگ آزاده سپهری

سایت سکولاریسم نو

وبلاگ احترام آزادی

سایت خبری راه کارگر

سایت اکتبر
http://www.newoctober.com/

وبلاگ اکتبر
http://shadochdt.wordpress.com/

سایت ریشه ها

سایت شکوه میرزادگی

سایت هزل

سایت ایرانسکوپ

سایت سینمای آزاد

وبلاگ اشتراک

وبلاگ بادبان

سایت بیمرز

سایت کمونیستهای انقلابی

سایت مهناز

سایت اتحاد کارگری

سایت لجور

جمعی از فعالین کارگری

وبلاگ تقی روزبه

سایت رنگین کمان

مجله هفته

وبلاگ شاهین شهر

کانون دانشجویان ایرانی در هلند

نوری بر کورسوهای تاریکی

سایت اشتراک

وبلاگ مینا انتظاری

سایت گزارشگران

وبلاگ خبری گزارشگران

جبهه متحد بلوچستان ايران – واشنگتن – ایالات متحده امریکا


رادیوها:

رادیو آوا
رادیوهمبستگی با کارگران- گوتنبرگ
رادیوسرخ- گوتنبرگ 
رادیو همراه - گوتنبرگ
مجله بین المللی رادیو فلورا – هانور
رادیوایرآو
 

تشکل های فرهنگی - اجتماعی و کارگری :

-         انجمن دفاع از زندانیان سیاسی وعقیدتی درایران- پاریس

       جمعیت کردهای مقیم فرانسه

 -  گاهنامه هنر و مبارزه ( تاتر بی نوایان ) پاریس

-         کمیته دفاع از آزادی وبرابری درایران – وین

  - بنیاد ازادی اندیشه و بیان

- گروه سینمای آزاد  

- کانون دانشجویان ایرانی در هلند

- شورای دانشجویان وجوانان چپ (نشریه رادیکال )
 - شورای همآهنگی ایرانیان هامبورگ
- مرکزفرهنگی- اجتماعی اندیشه- گوتنبرگ

     - حلقه استکهلم

- کانون همبستگی با کارگران درایران- ایالت نورد راین وست فالن آلمان

- جمعی از فعالین کارگری (جافک)

 - همبستگی سوسیالیستی با کارگران ایران- پاریس

- کانون همبستگی با کارگران درایران- ایالت نورد راین وست فالن آلمان

- اتحادبین المللی درحمایت از کارگران درایران
- اتحاد چپ ایرانیان خارج ازکشور
-         کانون همبستگی با کارگران- گوتنبرگ
 -  کانون همبستگی با جنبش کارگری ایران – هانوفر
- شورای هماهنگی اتحادچپ کارگری
 -   کمیته حمایت از شاهرخ زمانی
 -    جبهه واحد کارگری
  -   سایت اتحاد کارگری
   -شبکه همبستگی کارگری ایران
- کمیته کارگری سازمان خودرهاگران
   -سنتر زنان کرد در شهر کلن
 - کمیته دفاع از زندانیان سیاسی در ایران – برلین   
 -کانون پناهندگان سیاسی ایران در برلین  
 - سازمان سراسری پناهندگان ایرانی – بیمرز

- آسیل کمیته ، گروه ایران - گوتنبرگ
  -جمعیت دفاع از زندانیان سیاسی – کلن
 - کمیتۀ دفاع از زندانیان سیاسی ایران در دانمارک
- انجمن دفاع از زندانیان سیاسی و حقوق بشر ایران
 - کمیته بین المللی نجات ایران  (ایران اس.او. اس )
 - فدراسیون اروپرس
  - فصلنامه گونه گون

-         بنیاد اسماعیل خویی
-          
- مجله سیاسی و فرهنگی هفته

- کمیته آمریکائیان – ایرانیان پیشرو

امضاء ها ادامه دارد ...