۱۳۹۰ خرداد ۴, چهارشنبه

نگرانی آلمان از شیوع باکتری مرگبار

در آلمان تا روز سه شنبه دست کم سه نفر بر اثر آلودگی به باکتری خطرناکی به نام ای-کولی مرده اند. پزشکان احتمال می دهند بیش از چهارصد نفر به این باکتری آلوده شده باشند.


این باکتری می تواند باعث عفونت کلیه شود و با از کار انداختن آن بیمار را از پای دربیاورد.


وارنر ووندرله، یکی از مقامهای وزارت بهداشت آلمان می گوید: «معمولا شیر، محصولات لبنی مثل پنیر پاستوریزه نشده و گوشت خام مثل همبرگر ناقل این باکتری است. اما این بار این محصولات مشکل ساز نبوده اند و سبزیجات هم به این باکتری آلوده شده اند. اما اگر مصرف کنندگان سبزیجات را بپرند یا بخارپز کنند این باکتری از بین می رود.


رسانه های آلمانی به شهروندان هشدار داده اند که به هیچ وجه گوشت خام مصرف نکنند و محل آشپزی خود را تمیز نگه دارند.


بسیاری از گونه های ای-کولی بدون خطر هستند اما گونه ای که در آلمان شیوع پیدا کرده خطرناک و در مقابل آنتی بیوتیکها مقاوم است.

http://persian.euronews.net/2011/05/24/germany-battles-dangerous-e-coli-outbreak/  

شیوع یک بیماری گوارشی خطرناک بنام “ای کولای” در آلمان تا کنون جان سه نفر را گرفته و باعث بستری شدن چند صد نفر شده است.
باکتری عامل ای کولای که از حدود دو هفته پیش در آلمان شیوع پیدا کرده است، بیشتر زنان جوان را مورد حمله قرار می دهد.
سخنگوی سودکسو در آلمان، شرکتی که صاحب رستورانهای زنجیره ای است و باکتری ای کولای در مواد غذایی آن پیدا شده است، گفت:“چیزی که اتفاق افتاد، این بود که کارکنان یک شعبه از سودکسو بیمار شدند که معلوم شد به خاطر ای کولای بوده است. موضوع را به اطلاع مقامات بهداشتی و درمانی رساندیم و برای پیشگیری شعبه ها را بستیم.”
این باکتری به روده حمله می کند، باعث دل درد، اسهال و خونریزی داخلی می شود و در بدترین حالت کلیه را از کار می اندازد.
باکتری ای کولای که در مقابل آنتی بیوتیکها مقاوم است، از طریق مصرف مواد خوراکی بویژه گوشت و شیر خام، و سبزیجات منتقل می شود.
در پیشگیری از مبتلا نشدن به این باکتری، مقامات بهداشتی با رعایت نظافت بهداشتی توصیه کرده از مصرف مواد خوراکی نپخته خودداری و سبزیجات، قبل از مصرف، بدقت شسته شود. 
http://persian.euronews.net/2011/05/25/concern-over-scary-german-poison-outbreak/

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر